Energie, richting, actie en resultaten voor uw succes.

Joost van den Nouweland

 

Joost van den Nouweland wordt gekenmerkt als een selfmade man. Zijn kernkwaliteiten zijn; integer (betrouwbaar), inlevingsvermogen (empatisch vermogen), proactief en betrokkenheid. Joost is een mensenmens en weet samen met de ondernemer de juiste mensen tot één team te smeden wat veel werkvreugde, rendement en continuïteit brengt.

 

Werkwijze:

Zijn aanpak is praktisch, concreet en altijd mensgericht. Joost heeft een inspirerende en enthousiaste aanpak. Hierdoor is hij instaat mensen “mee te krijgen” en "daadwerkelijk bij te laten dragen" in de veranderingsprocessen die nodig zijn om een onderneming tot verdere groei en succes te brengen.

 

De ervaringen:

In 1980 als trainee gestart bij een technische groothandel. Vanuit deze functie is Joost doorgegroeid naar algemeen directeur en aandeelhouder. In deze periode is het bedrijf gegroeid van 15 medewerkers en 2 vestigingen naar > 100 medewerkers en 16 vestigingen. Eind 2001 heeft Joost zijn aandelen verkocht en is hij begonnen aan zijn nieuwe carrière als bedrijfsadviseur.

 

Als bedrijfsadviseur heeft Joost diverse MKB bedrijven succesvol begeleidt bij het internationaal ondernemen. (Europa en Azië) Diverse adviesopdrachten hebben geleidt tot vervolgopdrachten waarbij Joost een actieve rol heeft gespeeld bij het herstructureren van bedrijven.

 

In de periode 2006-2010 heeft Joost een directeur aandeelhouder intensief begeleidt bij het veranderings- en groeiproces van zijn bedrijf. In deze periode is de eigen productie in zijn geheel vervangen door import uit Azie en is zijn omzet gegroeid van 3 naar 12 miljoen Euro.

 

In de periode na 2010 is het ondersteunen bij het ontwikkelen - en implementeren van een E-commerce strategie bij MKB bedrijven een belangrijk onderdeel geworden van Joost zijn advies- & begeleidingsactiviteiten van directies. Hierbij werkt Joost samen met sterke partners.

 

Joost van den Nouweland maakt graag persoonlijk kennis met u.