Energie, richting, actie en resultaten voor uw succes.

De volgende groeifase

 

InspOnder helpt ondernemers met meer succes te ondernemen. Om te komen tot succesvol ondernemen dien je je droom na te jagen. Een droom geeft voldoening en plezier, waardoor medewerkers zich aangetrokken voelen en de energie terugkeert in het bedrijf. Joost citeer: “Als je doet wat je leuk vindt en waarin je gelooft, hoef je nooit meer te werken.”

 

Hoe we onze droom kunnen vinden? Stap één is om het kind in jezelf naar boven te halen. Kinderen denken niet in belemmeringen en zijn van nature positief ingesteld. InspOnder helpt ondernemers zich te herinneren waar zij echt plezier aan beleven en waar zij gepassioneerd over raken.

 

Het hebben van een droom is een goed begin maar je bent er dan nog niet. Niet elke droom leidt automatisch tot succes. Een goede droom is positief geformuleerd, specifiek en ambitieus. Je dient er geluk en passie aan te kunnen ontlenen. Een goede droom kan je vertalen in een visie en strategie. Een goed voorbeeld hiervan is NASA: “Put a man on the moon before the Russians do.”

 

Een succesvol type ondernemer is een "inspirator". Een ondernemer die zijn medewerkers en zijn omgeving wil inspireren en samen met hen wil bouwen aan zijn droom. Het begint met het inspireren van jezelf. Hierbij ondersteunt InspOnder de ondernemer. Samen vertalen wij uw inspiratie naar een missie!

 

Samenvattend:

Het leven en werken met een droom is de formule van gepassioneerd en succesvol ondernemen. Inspirerend ondernemen is een reis die je samen met InspOnder kan ondernemen!